Over ons

Bij Low Budget Cars te Duizel richten wij ons op betaalbare occasions. Wij willen laten zien dat leuk en sportief rijden helemaal niet duur hoeft te zijn. We leven immers in een tijd waar de auto niet meer weg te denken is en veel huishoudens meerdere auto’s op één adres hebben staan. Iedereen is druk en altijd ‘onderweg’.

Begrijpelijk is daarom dat zoekende klanten overdag weinig tijd hebben. De avonduren gebruiken om marktplaats, speurders, autowereld en andere advertentiesites af te speuren, opzoek naar de mooiste auto in het budget. Wij maken daarom op afspraak in de avonduren en op zondag graag tijd voor een proefritje.

Onze centrale ligging in De Kempen op 5 minuten afstand vanaf de A67 afslag Eersel en afslag Hapert, zorgt ervoor dat wij erg makkelijk vindbaar en bereikbaar zijn.

Iets in te ruilen? Auto verkopen? Snel en makkelijk gedaan middel ons auto-inkoop formulier op onze website. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Liever langskomen? Geen probleem, we inspecteren de staat van het voertuig en doen daarna een vrijblijvend bod. Voornamelijk richten wij ons op auto’s, maar staan ook open voor campers, bakwagens, andere motoren en meer.

Is je auto zo oud dat hij tot de categorie sloopauto behoort? In dat geval kan je ook bij ons terecht.

"Tot ziens bij Low Budget Cars!"

Occasion zoeken